FINA gyorshír: Az óriás toronyugrás helyszíne megfelelő színvonalon

2017. július 28. 10:20 - Csizmaskandurbp

20170728_091219_richtone_hdr.jpg

Reggel nyugalom, tisztaság, felkészültség volt tapasztalható az - egyik leglátványosabb - óriás toronyugrás helyszínén a Batthyány térnél, a Duna partján (mint külső szemlélő írom tapasztalataimat).

A felszín felkészültségénél az alábbiakat tapasztaltam:

  1. A környezet "patyolat-tiszta" (ennek azért is örültem, mert jó látni így fővárosunk egy szeletét, s reménykedem, hogy így is marad legalább egy darabig)
  2. A helyszín felkészült a vendégek fogadására (úszósziget lelátó áll a Dunán, vízi rendőrség helyszín-biztosít, a Batthyányi téri hajóállomáson és az alsó-felső rakparton a vendégek fogadása személyzettel kész, a TEK, a rendőrség, a mentőszolgálat jelen van a helyszínen, a lebonyolítók az utolsó előkészítésen ügyködnek)

A szervezők, rendezők ismét világszínvonalú helyszínt teremtettek, s bízom benne, hogy a közvetítés során külföldre kijutó képek jó benyomást keltenek a világ számos táján.

A világbajnokság egyik fő "hozadéka", hogy milyen benyomást keltünk, s mennyi lesz ennek hatása a turizmus szempontjából. Bízok benne, hogy a helyszínekről közölt képek, élő közvetítések (Vajdahunyad várának háttere a szinkronúszásnál, a Parlament látképe az óriás toronyugrásnál) a külföldieket arra sarkalják, hogy meglátogassák Magyarországot, Budapestet.

Én csak annyit tennék hozzá: "Welcome Hungary!"

Tisztelettel: Erdős Zoltán (Williamspear)

(Szerzői megjegyzés: Ez már a verseny izgalmas és látványos pillanata!)

https://www.facebook.com/894069167297394/videos/1405111709526468/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulonvelemeny-williamspear.blog.hu/api/trackback/id/tr6712695983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása